Armani – Acqua di Gio

Armani – Acqua di Gioarmani acqua di gio

Italiensk stil är oöverträfflig och ingenting säger stil och finess som en man som tar väl hand om sig själv.

Det är därför jag alltid vänder mig till min favorit aftershave, Acqua di Gio av Giorgio Armani för att ge mig det där lilla extra och självförtroende när jag ger mig ut i den stora vida världen.

I den frostade glasflaskan verkar aftershaven försöka se underskattad ut. Det är dock uppenbart motsatsen när du väl kommer ner till de ingredienser och blandningar som ligger bakom denna förtrollande doft som gör att du känner dig levande, något feminin men med en maskulin touch som förhindrar den att jämföras med sin kvinnliga motsvarighet.

Den underskattade presentationen följer genom i aftershaven och när du försöker beskriva den, är den första tanken att den är lätt och ganska luftig, som en sval skarp bris som flyter över en äng. Denna fräscha och något sjungande doft, är en blandad frukt skål med underliggande citrusfrukter, så som citroner och apelsiner.

Mycket lite aftershave behövs för att man skall lukta gott och det förblev märkbart för både mig och mina arbetskamrater i timmar efter ankomsten till arbetet. Flera damer berömde faktiskt mig på min arom och detta ger såklart ett uppsving i självförtroendet. När allt kommer omkring vill ju ingen höra att de luktar dåligt.

Taggat , , ,