Bästa herrparfymen enligt kvinnor

Bästa herrparfymen enligt kvinnor

Bästa dofter för män (som kvinnor älskar). Vi granskar de bästa dofter som du kommer att älska så mycket som han gör

Killar är ganska bra att veta vad de vill ha, men när det gäller doftens värld tenderar de att vara lite ut ur deras element. Det är där vi kommer in. Våra många, många år av spritzing har gett oss ett stark luktsinne som kan hjälpa männen att hitta sin signaturdoft. Den bästa parfym för män är trots allt en som fångar kvinnornas uppmärksamhet! Precis som din egen jakt efter den perfekta doften är de bästa dofterna för män de som framkallar känslor och kompletterar deras personlighet. Hitta hans match bland dessa topp 10 parfymer för män som vi är säkra på kommer imponera på dig.

Ralph Lauren Polo Blue # 10

Tänk på detta som helgvibbar, flaska. Frisk och vattenlevande, den uppfriskande doften av melon och gurka balanseras av maskulära anteckningar av tvättad mocka, patchouli och ren muskus. Det är en udda kombination som bara fungerar. Bra att veta: Granskare sjunger högt för denna doft förmåga att hålla länge förbi en hel dag av slitage.

Recension: “Det är fantastiskt! Doften varade på min man från 8:00 till nästan 10:00. Alla som gick nära honom frågade vilken doft han hade på sig och jag var helt fascinerad av aromen. “

Pris 499kr

LÄS MER | KÖP HÄR

Versace Pour Homme # 9

Du behöver inte alltid göra ett djärvt uttalande med din doft – i själva verket finns det något att säga om att hålla sakerna lediga. Denna färska doft är säker, utan att vara motbjudande. Och det är bra för varje dag. De övre tonerna av bergamot, neroli och bitter apelsin ger en djup vibration, innan de sätter sig till ett grönt hjärta och en muskulär finish.

Recensionen: “Jag är verkligen imponerad av Versace Pour Homme. Aromen får inte vara banbrytande, men det är en riktig folkmagnet. När jag bär det hör jag vanligtvis, “någon luktar bra!” Det varar hela dagen, även under sommaren.

Pris 389kr

LÄS MER | KÖP HÄR

Bvlgari Man # 8

Du känner killen som alla inte kan låta bli att älska, ja, denna doft är hans släkting. Den träiga orientalen torkar ner till sedlar av kashmir, benzoin, vit honung, bärnsten och muskus som är bekväma men karismatiska.

Recension: “Det här är min favorit hela tiden för min man, jag vägrar att köpa honom något annat. Det är beroendeframkallande, varar hela dagen, luktar färskt, samtida och manligt. Det är bra för alla fyra årstider, och fungerar för dag och natt. Mycket woody, citrusy, peppery och färsk.

Pris 849kr

LÄS MER | KÖP HÄR

Calvin Klein CK # 7

Om du gillar din doft skarpa, rena och påminner om sorglösa sommardagar, är den här för dig. Som en sann Aussie-bloke är det lugnt, lugnt och avslappnat hela tiden. Toppnoterna är en fruktsallad av ananas, mandarin, papaya och citron (plus några gröna anteckningar som komplement), då blir sakerna mer blommiga och kryddiga i hjärtat innan de torkas ner till en sexigare kombination av sandelträ, bärnstensfärgade och andra träsnoter . Tänk på, det här är en unisex doft, så om du ska få det, måste du vara beredd att dela!

Recension: “Det finns en anledning att det fortfarande finns kvar efter alla dessa år. Jag tycker att det är tilltalande för båda könen och det har en mild, skarp, frisk arom som är perfekt för dagen, men också för middag.

Pris 219kr

LÄS MER | KÖP HÄR

Hugo Boss Boss Bottled Tonic # 6

Med Chris Hemsworth som framtid för sin kampanj säljer dessa dåliga pojkar sig själva. Men det är den söta och kryddiga inspirationen bakom doften som vann Chris över. “Jag träffade damen som utformade. Boss Bottled Classic [doft], som inspirerades av apple strudel. Min frus favorit efterrätt är äppeltrudel, och hon älskar doften, vilket är bra för att om hon inte tyckte om det, skulle jag inte ha på sig det “, berättade Chris för LA Times. Om du letar efter din egen anledning att prova, är kombinationen av citrusfärger och djärva tränotor lika delar starka och lugna.

Recension: “Jag har just gått på semester, jag ville ha en ny doft för de långa varma dagarna i solen. Jag valde Boss Bottled Tonic och det var en perfekt daggom. Har använt Boss-serien innan jag visste att de är stora dofter för mig, manlig och sofistikerad men inte överväldigande. Boss Tonic är lätt, vilket fungerar perfekt för dagen och varar bra hela dagen. Detta kan bara vara min nya favorit och blir min vanliga vardagliga doft. “IanPhillips, John Lewis-kund

Pris 339kr

LÄS MER | KÖP HÄR

Dior Sauvage # 5

Rå och robust (Australien till en T), börjar denna doft fräsch och utvecklas till en skogsbaserad bas. Det är extremt maskulin och enligt ett överväldigande antal recensioner går kvinnor vild för denna Christian Dior doft. Du har blivit varnad! Tips: Lag denna doft med matchande Sauvage Aftershave för en långvarig doft. Kostnad: $ 109 (60mL)

Recension: “Lukten för denna Köln är bäst. Lukten lockar bara folk att fråga dig vad du har på dig. Rekommenderar starkt för killar men om du är en tjej och älskar manlig cologne, så är den här också för dig. “Tropicanababe, Sephora US-kund  

Pris 939kr

LÄS MER | KÖP HÄR

Chanel bleu de de chanel EDT # 4

Chanel döljer en lockande doft i deras kölvatten, men tillsättningen av grapefrukt i denna CHANEL parfym lägger till en uppfriskande övernattning som rätter upp en karismatisk och sexig doft utan att ens försöka. Den varma basnoten av New Caledonian sandelträ ger en trevlig långvarig effekt som lämnar henne som vill ha mer. Kostnad: $ 145

Recensionen: “Denna doft är så maskulin och lämplig för män i alla åldrar. Min fästman, bror och pappa bär alla det! Flaskan är snygg och elegant. Locket är magnetiskt vilket jag tycker är en liten detalj som andra företag inte ens övervägde. Det är dyrt men det varar hela dagen. Lita på mig när jag säger, om du köper det här en gång som en present, kommer de att återköpa efter att ha avslutats eller sätta den på sin jullista! Jag brukar inte tycka om muskosmör, men jag är så dragen till det här. “Kate H, SUPERcrew medlem

Pris 699kr

LÄS MER | KÖP HÄR

Creed Aventus #3

Aventus är starkast och brådskande, den mest populära av House of Creeds dofter och det uppmanar uppmärksamhet. Låt dig inte luras av sina fruktiga toner av svartbär, franska äpplen och ananas, tillsatsen av rosor, torrbjörk, musk och ekmoss ger denna doft en rik och komplex finish. Det blir inte billigt, men det är så bra att vi lägger den på vår lista över skönhetsprodukter som är värda att splurga på. Kostnad: $ 349 (50 ml)

Recension: “Creed Aventus har alltid varit min första duft. Detta är en stark, allomfattande lukt som människor alltid komplimangerar mig på. Det är friskt och skarpt, och ungen skiljer sig verkligen ut. Detta är en bra cologne att bära året runt, och det fungerar för dagtid och natt. “Steve, Adore Beauty Staff

Pris 2800kr

LÄS MER | KÖP HÄR

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme #2

Om du inte är övertygad av de 571 femstjärniga recensionerna på Sephoras webbplats, så ge det bara en spritz – det finns en bra chans att allt du behöver för att se varför det här är en av de mest älskade mänens dofter av all tid. Om du gillar din doft fräsch och inte för hejd, markerar den boxen med marinor, mandarin, örter och skogar. En skarp crowd pleaser. Kostnaden: $ 110 (50 ml)

Recension: “Jag har köpt denna Köln för min man i åratal och ingen av oss blir sjuka av det. Min man har en enorm samling dofter och det här är en av hans häftklubbar som han bär hela tiden och jag älskar den. Det är en så maskulin men frisk doft som jag finner så otroligt fängslande. När han sprays den på morgonen innan jobbet luktar bara doften i hela rummet och jag kan inte låta bli att hitta mig i rummet bara för doften. Det är woody, grönt och rent utan att vara alltför överväldigande. “Ellie, SUPERcrew medlem

Pris 589

LÄS MER | KÖP HÄR

Tom Ford Oud Wood # 1

Tom Ford Oud Wood Modedesigner Tom Ford uttrycker suverän sofistikering, och hans dofter är inget undantag. Oud är en av de sällsynta ingredienserna, därmed luxembourgska prislappen, och dess doft är som ingenting annat. Mörk och rik, det här är doften som skiljer dig ifrån varandra. Den fick en hel del 7119-kärlek på Sephoras webbplats. Kostnad: $ 340

Recension: “Bästa doft någonsin, köpte åt min man efter att ha luktat det på en Nordstrom-anställd. Jag svärmer absolut när han bär den. 5 stjärnor säkert.

Pris 1199kr

LÄS MER | KÖP HÄR

Taggat , ,