Bästa parfymen för kvinnor enligt män

Parfymer har alltid varit en kvinnas bästa vän. Men vet du att rätt parfym gör du dig mer attraktiv för det motsatta könet? Så vad exakt är den bästa kvinnans parfym enligt män? Det är precis vad vi gav oss ut för att upptäcka.

Nästan alla vetenskapliga undersökningar som utförs i detta ämne visar att män är särskilt känsliga och lätt aktiverade av dofter som vanilj, sadelträ, muskot, lavendel, orkidé, jasmin, citrus och chokladbaserade dofter.Vi frågade även killarna vilka dofter de går igång på och vilka de inte alls gillar. Och resultaten var inte vad vi tjejer förväntade alls!

Beväpnad med denna information sökte vi högt och lågt för att sammanställa 10 av våra bästa kvinnors parfym enligt män. Läs vidare och ta en titt på vår lista över 10 bästa kvinnors parfym enligt män och ta reda på vilken doft som skulle vara perfekt för dig att häva drömmarnas man.

1. J’Adore av Dior

House Diors bästsäljande doft är också en av de parfymer som männen älskar. J’Adore är en väsentligen blommig doft, men de svaga tonerna av musk dyker först upp efter en stund. Dior valde ylang-ylang som en bas för denna doft, vilket ger en ny och flört doft. Men, när det kombineras med ros och jasmin, ger J’Adore intrycket att bäraren är elegant men ändå söt och lite lekfull. Dessutom behöver du bara en spritz och doften skulle fortsätta till slutet av dagen!

2. Clinique Aromatic Elexir

Denna klassiska doft infunderar de mjuka och starka sidorna av naturen. Doften börjar med en subtil snäck av kamille, verbena och salvia går sedan in i starkare toner av ros och jasmin innan den slutar med den alltid så lilla, sexiga muskinessen av cederträ och läder. Kombinationen av denna komplexa blandning av naturligt förföriska dofter kan ge din man en känsla för mer.

3. Black Orchid av Tom Ford

Tom Ford har alltid varit känd som kung av unisex mode på landningsbanan. Det verkar som om hans passion för överlappande könsroller också har suttit in i hans dofter. Black Orchid är en farligt mystisk och förtrollande doft. Huvudanteckningarna av sandelträ och orkidé leder vägen, vilket leder fram till en söt finish av mild men hejd patchouli. Denna doft, som med alla Tom Fords andra skapelser, kan användas av både dig och din man. Pris: $ 49,00 till $ 125,00

4. Coco Mademoiselle av Chanel

Nästa på vår lista över bästa kvinnors parfym enligt män är doften från modekraftverket Chanel. Och det verkar som om de spikar doften spelet också. Coco Mademoiselle är en doft som gör att du blir kär i den vid den första whiffen. Den perfekta balansen mellan blommor och citrus toner med vanilj och muskus accentueras bara av de lilla spåren av lychee, vilket ger din inre kändis och naturligtvis gör några huvudsving och käftar faller. Pris:

5. Daisy av Marc Jacobs Marc

Jacobs Daisy är, som sitt namn, en påminnelse om en lekfull friskhet på en vårdag. De varma och lockande anteckningarna av violett, gardenia och andra vårblomningar startar doften och leder till en lite woody och musky tone, i kombination med små hints av vanilj. Detta är perfekt för de som är snygga, lekfulla och ljusa som vårsäsongen och är särskilt lämpade för dem som syftar till att göra sig till en ny, ung och lättsinnig man.

6. Viktor och Rolf Flowerbomb

Flowerbomb är den mest kända doften från Viktor och Rolf, främst på grund av sina invecklade blommiga dofter som exciterar sinnena. Det är en beroendeframkallande kombination av lätta fresia med ros och jasmin som är laced med svaga citrusfrukter, som äntligen sätter sig ner i en träig men ändå söt kombination av patchouli, praline och djupa toner av bärnsten. Denna doft är perfekt för att hålla din man låsad på dig genom natten, oavsett om det är en fin middag, en romantisk promenad under stjärnorna eller lite sexig tid.

7. Dior hypnotic gift

Denna unika doft från House Dior lever verkligen upp till sitt namn och är en av de mest potenta parfymerna som lockar män. Kombinationen av kryddor som karamell och kanel med muskus, träiga anteckningar ger en exotisk beröring till bäraren. Den komplexa, en-en-sortblandningen av dofter hålls sedan tillsammans med lätta whiffs av mandel och vanilj. Det här är verkligen den perfekta parfymen för att fånga uppmärksamheten hos mannen i dina drömmar och för att stå ut ur publiken.

8. Burberry Brit för kvinnor

British Fashion Powerhouse Burberrys signatur Brit duft är både mild nog för ett dagligt slitage och förtrollande lockande, vilket gör det perfekt för datum nätter. Berlock dig in i din mans hjärta med de lekfulla anteckningarna av frodiga frukter med en liten nötaktig ton, som alla sammanfogades i en farligt uttömmande blandning av vanilj och tonka bönor. Det är frodigt orientaliskt beröring kommer definitivt att driva någon vild. Pris: $ 8,41 till $ 48,19

9. Shalimar av Guerlain

Shalimar är Guerlains hyllning till den legendariska kärlekshistorien om Shah Jahan och hans vackra fru. Parfymen tar av sig ljusare, färska toner av bergamot och citron och väver in i djupare basnotor av rökelse och en lätt sprinkling av vanilj. Doften påminner om en varm sommardag med en klassisk, exotisk finish av rökelse för att ge dig den sexiga och djärva känslan. Shalimar är perfekt för tysta kvällar med din man under middagen under den öppna himlen och ljusast av stjärnor. Pris: $ 23.37 till $ 318.62

10. Yves Saint Laurent Black Opium

Saint Laurent-linjen har alltid varit känd för sitt sexiga och sultiga utseende när det gäller banan. Men lite visste vi att de också lyckades införa samma sexiness i deras doftämne. Den svarta opiumen är en vacker sammansättning av blommiga dofter blandade med tips av cederträ, vilket ger dig den söta men sensuella muskinessen. Den här fick en tumme upp från pojkarna som älskade mystets mysterium och sexiness och det kan bara vara den bästa kvinnans parfym enligt män.

Tack för att du läste. Är du intresserad av att köpa någon av dessa parfymer kan du använda sökrutan uppe till höger. Vi har samlat och granskar parfymer på nätet och sammarbetar endast med de absolut billigaste återförsäljarna upp till 70% rabatt! Välkommen

Taggat ,