Britney Spears parfym

Britney Spears parfymBritney spears parfym

Britney Spears är en världskänd artist som inte behöver någon närmare introduktion. Britney Spears har som många andra artister försökt bredda hennes varumärke och inkomster genom att slå sig in på nya marknader. Britney Spears parfym kom till genom ett samarbete med Elizabeth Arden och förpackningarna såväl som flaskorna kännetecknas av en färgglad nästan flickaktig design.

Britney Spears första parfym introducerades redan 2004 och hette Curious. Curious är en parfym som har inslag av vanilj, mysk, sadelträ och lotusblomma. Många ställde sig säkerligen skeptiska till hur det skulle gå för Britney Spears varumärke på parfymmarknaden. Hur gick det då? Jo, Britney Spears Curious parfym blev en succé som toppade försäljningslistor runt om i världen.

Britney Spears utökat hennes parfymarsenal från Curious till att även inkludera andra helt nya dofter..

  • Britney Spears Radiance: Är en fruktig parfym med en spännande sammasättning. Britney Spears Radiance parfymen innehåller en rad olika bär, jasmin, apelsinblommor, mysk och iris.
  • Britney Spears Circus Fantasy: Circus fantasy är en Britney Spears parfym doft som doftar både fruktgt och med starka inslag av mysk. Toppnoter är till exempel hallon och aprikosblommor, medans basnoterna är mysk och vanilj.
  • Britney Spears Believe: Är en parfym som skiljer sig lite från de övriga parfymerna i sortimentet. Britney Spears parfym Believe kommer i en mer mogen utformad flaska och tanken bakom är nog att den ska attrahera äldre konsumenter. Toppnoter är bland annat guava och mandarin.
  • Britney Spears Fantasy: Fantasy är en eggande kärleksfull parfym. Britney Spears parfymen Fantasy levereras i en flaska prydd med Swarovski kristaller och doften är influerad av bland annat Litcho och Kiwi.
  • Britney Spears Hidden Fantasy: Är en sötaktigt, blommig och fruktig parfym som även har en ganska stark citrus dorft med svagt underliggande krydda. Britney Spears Hidden fantasy är skapad av Rodrigo Flores-Roux och innehåller bl.a. apelsin, mandarin, grapefrukt, kryddnejlika.
Taggat ,