Can Can av Paris Hilton – Eau de Parfum

Can Can av Paris Hilton – Eau de Parfum

 

Can Can av Paris Hilton – Eau de ParfumEn av utmaningarna i kändisparfymer är att det är svårt att ignorera ens åsikt i den berömda personen bakom lukten. Skulle härliga Sarah Jessica Parker parfym varit en så rejäl hit om, säg, Bea Arthur låg bakom det? (Gå och köp en Bea Arthur doft så förstår du själv.) Eller skulle en välgjord parfym som Britney Spears Curious anses vara mer sofistikerad om den inte var ansluten till en popsångerska?

Vilket leder oss till Paris Hilton och hennes fjärde doft, Can Can. Normalt sett skulle jag inte ha plockat upp en parfym av Paris, trots allt, jag behöver mina välförtjänade pengar mer än vad hon behöver dem, och jag kan inte föreställa mig tala om för folk att jag har på mig Paris Hilton. Men jag undrade om min åsikt i Paris var grumling på min bedömning. Så för att få ett ärligt och rättvist yttrande på Can Can, ställde jag upp ett blindlukttest genom att bjuda in andra kvinnor att känna doften – utan att veta identiteten. Skulle de vilja ha Paris parfym om de inte visste vem som låg bakom den? För att ta reda på det, läs mer.

Igår eftermiddag satt jag i ett litet rum och uppmanade alla att komma in för en liten sniff. Jag har inte berättat för någon vad de luktade förrän de hade delat sina åsikter, och jag förblev lugn och neutral. Här är vad de hade att säga:

Individ 1 gillade det faktiskt, hon var den enda i gruppen som sade att hon definitivt skulle bära den. ”Är detta Aquolina Pink Sugar?” frågade hon.

Individ 2 sa att det var ”överväldigande söt, liksom som att lukta på sockervadd. Det är inte en elegant och sofistikerad doft.”

Individ 3 sa att det var för sött för henne. ”Jag gillar det, men jag skulle inte ha den”, förklarade hon. ”Det är en mycket sexig doft – som sofistikerad sockervadd.”

Individ 4 sa att hon ”typ gillade det”, och skulle bära det om doften var lite svagare.

Individ 5 sa att den var för feminin och tjejig för hennes egen smak, men att det var en fin doft. ”Det luktar socker – som sockervadd”, sade hon. ”Jag är inte så söt, men jag kan se några människor bära detta.”

Individ 6 var inte ett fan. ”Kanske är det för att jag har Skittles i min mun”, sade hon. ”Men det är för sött och godis-aktigt. Det är inte hemskt, men jag skulle inte ha det på mig.”

Så där har ni det. Förresten, efter att ha upptäckt parfymidentiteten kände alla att Can Can fångat essensen av Paris Hilton. Jag håller med dem, det är roligt och flörtig, men det är inte kladdigt eller ungt. I slutändan är dock det mycket sötma i parfymen.

Taggat , , , ,