Christian Dior J’adore Eau de parfum

Christian Dior J’adore Eau de parfym

Christian Dior J’adore Eau de parfumJag är en mycket stor beundrare av Christian Dior parfymer och nyligen verkar jag ha provat alla varianter av J’adore men aldrig den ursprungliga Eau de parfum. Jag var inte alls chockad över att jag faktiskt gillade lukten av den. Jag förväntade mig att jag skulle gilla denna då jag ännu inte har hatat en Dior doft. Jag tror att denna parfym är ganska klassisk och de flesta människor har hört talas om den. J’adore är en av de mest välkända av Dior parfymerna och jag kommer att dela med mig av mina tankar om den.

Det är främst blommor som misstänks stå bakom doften. J’adore har inslag av mandarin, champaca blommor, ek, afrikansk orkidé, ros, viol, damaskus plommon, amaranth-trä och björnbär. Det är alltid normalt att det vanligen finns en blandning av frukt inom blommiga lukter, en som jag lätt skulle kunna plocka ut är mandarin, det var mandarinlukten som gjorde mig medveten om fruktigheten.

När det gäller vilken anledning skulle jag säga J’adore är perfekt för, skulle jag säga att den är ganska feminin och mycket romantisk så på dagen kan den vara trevlig eller vid ett speciellt tillfälle. Den är också ganska tillräckligt för vardags och perfekt för vår/sommar säsonger. Jag tror denna doft verkar mer ungdomlig. Dior har ett utbud av dofter för olika åldrar, men denna enligt mig verkar mer för den yngre kvinnan till medelålders.

Om uthålligheten, jag tror denna doft efter en spray eller två håller en tillräckligt bra doft som är ganska subtil men tillräcklig för att märka att den finns där. Får alltid komplimanger när jag bär den och det gör mig mer självsäker. Jag brukar aldrig spraya mer än två gånger, så du behöver verkligen inte mer än så. Om jag bär den på jobbet kan jag fortfarande kunna känna lukten av den på slutet av dagen, men om jag skulle ut senare skulle jag ta lite mer.
Men i övrigt håller den sig länge.

Taggat , , , , , ,