Christina Aguilera Eau de Perfume

Christina Aguilera Eau de Perfume

Kan ärligt erkänna att när jag först märkte att flaskan kom i butiken så tog jag upp den endast på grund av nyfikenhet över hur en kändis skulle utforma sin parfym. Däremot blev jag glatt överraskad av lukten, dess värre håller den inte särskilt länge och man kan spruta på flera gånger under dagen för att den skall lukta.

Christina Aguilera Eau de PerfumeDen är en perfekt blandning som kan beskrivas somungdomlig vuxen, med en underton av elegans. Jag måste säga att Christina har fångat sig själv i denna parfym och den verkar inte vara som de flesta kändisparfymer där de bara har slängt ihop något för att tjäna mer pengar. Jag kan inte sätta fingret på hur det luktar, det är inte fruktigt men kanske lite citrus till en början som sedan lägger sig. Christina Aguileras parfym är den jag använder mest för vardagsbruk och har blivit en av de parfymer som jag måste köpa mer av när jag ser att den tar slut.

Det tar ett tag för parfymen att verkligen komma till sin rätta, men när den väl har gjort det är den värd alla pengarna. Och parfymen är faktiskt inte särskilt dyr alls. Det jag associerar med parfymen när den har lagt sig är vita sidenlakan, pärlor, spets, champagne och lyxliv i en 20-tals stil som Christina är så känd för.

Över till flaskan. Den är kvinnligt utformad och påminner om en kvinnas kurvor till en del, en slags päronformad flaska som sedan är dekorerad i en sexig svart spets, inte riktig men i alla fall tryckt spets. Vid flaskans hals är det också en liten svart rosett vilket jag tycker är pricken över i:et. Det är en fin touch på det hela. Flaskans kork är formad som en diamant, vilket sägs vara kvinnans bästa vän så Christina har helt klart kört på den sexiga kvinnans anspelningar med spets och diamant. Korken är nog det jag gillar minst dock, inte själva utformningen men just för att den är gjord i billig plast och är så lätt att tappa bort då den ganska lätt faller av. Det bästa med flaskan är dock att sprutstycket är i en stark röd färg så det är omöjligt att sikta fel, det är bra om man är stressad. Man slipper vända på flaskan flera gånger för att hitta munstycket helt enkelt.

Tack för läsningen.

Tips på hemsidor:

Byggvaror

Pyssel

Tyger

Hudvård

fönster

finans

Taggat , , , ,