DKNY Be Delicious

DKNY Be Delicious

Jag är ett fan av parfymer och lyckligtvis har jag en mycket generös man som ofta skämmer bort mig med den senaste uppsättningen i parfymeri! Ibland kan jag plocka upp parfymer som halvt används från eBay för att tillåta mig att prova dem först och jag har varit känd för att plocka upp några små prover och produkter från Amazon också. Förra året köpte jag mitt första toalettbord någonsin bara för att tillgodose dessa parfymer, har några som faktiskt sitter på toppen av min bokhylla också, främst för att jag skall undvika att råka knuffa ner någon.DKNY Be Delicious

Denna parfym kommer i en mycket häftig flaska och det är något som jag verkligen gillar. Flaskan ser ut som ett äpple och är plattare i botten så att den inte rullar av mitt toalettbord. Locket är i silver och den nedre delen är grön för att spegla ”big apple” som i New York (DKNY = Donna Karan New York).

Toppnoter: Violblad, äpple, grapefrukt, magnolia

Hjärtnoter: Liljekonvalj, ros, viol

Basnoter: Sandelträ, bärnsten, mysk

När jag fick den för ett par år sedan från min syster var jag mycket nöjd med den. Jag älskade utseendet på flaskan och jag var glad över att ha en ny parfym att lägga till min samling. Jag har varit motvillig att använda upp den sista biten, då jag vill behålla den så länge som möjligt, men jag hoppas på en ny flaska på min födelsedag.

Taggat , , , ,