Dolce & Gabbana The One Aftershave for men.

Dolce & Gabbana The One Aftershave for men.

En grundpelare i modebranschen, Dolce and Gabbana är ett av de få designers med ett rykte om att inte behöva marknadsföra sina produkter utan helt enkelt förlitar sig på produkternas kvalitet. Jag har själv länge varit en beundrare av Dolce and Gabbanas märke, den formella versionen av underleverantörens märke D & G.
Liksom Dolce and Gabbana klädmärke är detta en mycket formell aftershave med en kvalitets lukt.

Dolce & Gabbana The One AftershaveDen avger en kryddig men behaglig doft som varar långt in på dagen. Denna mångsidiga aftershave är idealisk för användning i den formella miljön men enligt min mening kan bäras för alla tillfällen eftersom doften inte är överdriven.

Förpackningen av produkten är vad vi har kommit att förvänta oss från varumärket, ren, skarp och sofistikerad. Detta passar rätt in med din andra aftershave samling och har en subtil kvalitet i förpackningen som ger dig förtroende för produkten innan du ens har luktat på den.

Totalt sett är denna produkt värd pengarna och är ett måste för alla aftershave kännare. En stor mångsidig produkt som har underskattad klass.

Taggat , , , ,