Lacoste Essential för män

Lacoste Essential

Jag fick Lacoste Essentials som en gåva när min flickvän kom tillbaka från sin semester. När jag fick den trodde jag den skulle vara ganska bra och jag hade rätt. Lukten av parfymen var stark och varade ganska länge. Jag kan spruta på mig lite på morgonen och det är fortfarande starkt luktande på kvällen.

Lacoste Essential för mänLacoste Essential aftershave är en helt enkelt underbar doft. Den moderna parfymen är en bra produkt från deras sortiment. Det är en mycket sofistikerad doft men har ett inslag av friskhet och sötma som jag helt enkelt älskar. Lukten är mycket stark och igenkännbar dock, så de som inte vill göra mycket väsen av sig bör inte använda den.

Den söta och uppfriskande doften av Lacoste Essential håller mig igång hela dagen med mina föreläsningar, och att bara lukta på min skjorta eller tröja är allt som behövs för att sätta ett leende på mitt ansikte. Jag får komplimanger dag efter dag, från alla, det är samma sak med alla Lacostes parfymer.

Doften är färsk, vackert aromatiskt och subtil. Den är perfekt för arbete, utekväll eller för att bara sitta hemma. Ärligt talat, är denna doft perfekt för ingenstans och överallt. Helt enkelt UNDERBAR!

Taggat , ,