Le Male av Jean Paul Gaultier

Le Male av Jean Paul Gaultier

 

Le Male av Jean Paul Gaultier

Jag har använt Jean-Paul Gaultier sedan jag var 17 år. Jag måste dock erkänna att första gången jag skulle köpa den var det mest för hypen omkring den, men när jag luktade på den föll jag pladask för doften. Doften är ganska söt och inte alls så himla dominerande. Det finns inte en stark alkohollukt som du får med så många andra manliga parfymer och doften varar länge.

Det är den perfekta aftershaven och parfymen att bära för en utekväll. Jag antar att man kan bära den när som helst på dygnet egentligen, men min personliga inställning är att använda den som pricken på i:et till en hel outfit. Jag har inte träffat någon som inte gillar lukten, och om du bär den för en dag, kan du inte undgå att imponera med den.

Förpackningen för doften var en av de saker som lockade mig till den. Flaskan, formad som en mans bål, och blåfärgad, gör att den skiljer sig från de andra på marknaden, och även om du kan få en mindre, icke kroppsformade version, var det den större jag valde. Flaskan kommer i vad som ser ut som en stor tennliknande form till en burk med bönor utan omslag på den. Det är lätt att nå flaskan och det finns en hållare som förhindrar flaskan från att röra sig runt eller gå sönder. Det finns också en liten remskiva under munstycket på flaskan för att stoppa den från att slösa något.

Jag får otaligt mycket komplimanger om min doft varje gång jag använder Jean Paul Gaultier, från män så väl som kvinnor. Jag vet att kvinnor älskar doften för att den inte är så himla stark och påträngande som andra parfymer kan vara, det är en mer subtil doft som gör de intresserade att känna mer av den.

Det som jag älskar med den är att den verkligen passar alla män, allt från pojkar i unga tonåren som när jag själv var ung vuxen men också till professionella yrkesmän eller bara vanliga arbetare. Det är en lukt för alla.

Taggat , , ,