mEST ATTRAKTIVA parfymerna för henne

Signaturdoftens tid är förbi. I dag har vi en parfym för varje tillfälle, och vår doft har blivit en av alla accessoarer vi samlar på oss. Styrda av säsong, tillfälle och humör väljer vi den doft som bäst ackompanjerar vårt sinnelag.

Under sommaren väljer vi gärna rena och friska parfymer, medan vi under hösten längtar efter något mer sensuellt, kraftfullt och kryddigt. Men självklart kan du låta favoritdoften hänga med in i nästa årstid! Komplettera i stället med säsongens doftnyheter och lägg grunden till din personliga doftgarderob. Parfyminköpen handlar allt mer om spontanitet och att låta humör, stämning och tillfälle styra doftvalen.

Se vår redigering av de godaste parfymerna för kvinnor här nedan …

10. Tom Ford, Velvet Orchid Lumière, EdP

En fantastisk doft för henne


Detta har varit min ultimata Boss Lady doft från 2019 hittills. En snabb spritz av den exotiska blandningen av rika floraler, kryddor, dyrbara skogar och orris får mig att känna mig bemyndigad och ansvarig. Det är inte subtilt eller mjukt på något sätt – det är mer mystiskt och lockande. Jag måste tillägga att denna doften är som en magnet för män.

Pris: 1489:- för 100ml som håller i evigheter.

“För chefen, den ambitiösa, personen med mål och drömmar. Detta är en lukt som lämnar avtryck”

GÅ TILL PRODUKTEN9. DOLCE & GABBANA The One, EdP
När du kommer över denna underbara flaska kommer du att bli ännu mer kär i doften. Detta är en parfym med utåtriktad personlighet som attraherar med sin förföriska karaktär. Bulgarisk ros är centrum för denna feminina doft, vilket gör det perfekt att applicera när du vill känna dig som den mest sammanslagna, högklassiga damen. Perfekt för tillställningar där du vill vara ditt bästa jag!

“En doft som lämnar spår efter sig. Folk som bär denna blir ihågkomna och ger ett bra första intryck”

Pris 499kr för 30 ml. 799kr för 75ml

GÅ TILL PRODUKTEN


8. Carolina Herrera Good Girl Légère, EdPDet går inte prata om denna doft utan att prata om dess ikoniska namn: “Good Girl” Vi identifierar oss olika och frågan är om denna doften är helt utan ironi. Denna doft är gjord speciellt för en kväll på stan och får folk att vända på huvudet. Med kraftfulla floraler som ros, apelsinblomma, egyptisk jasmine sambac och narcissus, är denna djärvt packade flaska dålig fast på ett bra sätt. Den levereras också som en högklackad sko som symboliserar när den gör sig som bäst, vilket gör det ännu mer som det perfekta tillbehöret.

“En parfym med attityd som öppnar upp för komplimanger av folk du inte känner”

Pris: 979kr för 50ml (Som du aldrig kommer ångra)

GÅ TILL PRODUKTEN


7. Juicy Couture Viva La Juicy, EdP

Denna snygga och lyxiga parfym är den perfekta representationen av vad som finns i flaskan. Med hjälp av mandarin, rosor och lilja gör denna feminina doft dig en önskan om mer. Det är en lekfull och flirtig doft som luktar uppfriskande snarare än överväldigande. Den är garanterad att släcka sötsuget på vem du än träffar.

“Lika söt som flaskan kommer förmodligen folk runt omkring dig att du tycka du doftar. Den kräver lite självförtroende för att bära”

Pris 349 för 30ml. (Den billigaste parfymen på listan)

GÅ TILL PRODUKTEN


6. Boss The Scent For Her, EdP

En naturlig doft för henne

Förvänta dig denna fräscha doft för att försvaga dina sinnen med snabba toppnoteringar av mandarinblad, vilda fresia greener och hyacintblommor. En whiff av detta kommer mentalt transportera dig till det vackraste landet av grönska, långt bort från livets liv och rörelse. Jag når för denna doft på dagar när New York Citys konkreta djungel känns överväldigande.

“Parfymen som passar för alla tillfällen och alla personligheter, ett perfekt tilskott till dofthyllan”

Pris 569 30ml

GÅ TILL PRODUKTEN


5. Dolce & Gabbana Light blue, EDT

Denna parfym luktar som en kärlekshistoria vid medelhavet och är skapad av de berömda Dolce & Gabbana. Parfymen sägs inge självsäker skönhet som hennes älskare inte kan motstå. Doften beskrivs som uppfriskande siciliansk cedar melds med toner av äpple, jasmin, delikat vitrosa, citron trä och med en bas av vällös bärnsten. Doften är ett “säkert kort” i alla lägen och för alla tilfällen. Den är definitivt värd sin plats som nummer 5 på denna listan.

“Lämpar sig extra väl för dagar på stranden eller på sommaren överlag, du kommer dofta gudomligt”

Pris: 439kr för 30ml

GÅ TILL PRODUKTEN


4. Gucci Bamboo, EDP

Gucci Bamboo Parfym av Gucci, Steg ut ur huset känns fantastiskt när du bär Gucci Bamboo för kvinnor från Gucci. Skapades i 2015, bambu minglar blommiga anteckningar av casablanca lilja och apelsinblomma med bergamot och exotiska …
en feminin och självsäker parfym från Gucci. Designad för den moderna kvinnan med intensiva, graciösa och samtidigt milda dofter.

Pris 569:- 30ml

GÅ TILL PRODUKTEN


3. Coco Chanel, EDP

DOFT FÖR KVINNA

Kanske den mest klassiska och ikonsiska doften som finns och inspirerad av en av vår tids starkaste kvinnor! Det är en orientalisk doft med en ljus citrus sida. Ingredienser så som sicilian orange, bergamot, majros, jasmin, patchouli, haitisk vetiver, Bourbon vanilj och vit muskus. Det första intrycket är av parfymen är nästan alltid en varm, gnistrande blandning av citrus och vita blommor. Men när patchouli och vetiver dyker upp efter några minuter tar doften en sexig, fullhänt kvalitet som är lite mystisk och helt unik. Lite smådyr, men den är på plats nummer 3 av en anledning!

Pris 1839:- för 100ml

GÅ TILL PRODUKTEN


2. Lancome La Vie Est Belle, EdP

parfym för henne

“La vie est belle”, ett franskt uttryck som betyder “livet är vackert”; manifestet för att njuta av de små sakerna i livet. Uiversell men personlig, Lancômes kvinnlighet är ett val som omfamnas av kvinnor, inte en pålagd standard. Lancôme har länge främjat denna övertygelse och delar den idag med alla kvinnor i form av en exceptionell skapelse. Doften av glädjande kvinnlighet och lycka. Doften som gör livet vackrare. Parfymen är gjord med de mest värdefulla naturliga ingredienserna, en modern tolkning av en orientalisk doft med en vridning av gourmand. Ett sant testament till Lancômes arv, flaskan är inspirerad av ett mästerverk från Lancôme-arkiven.

Pris 689:- 30ml

GÅ TILL PRODUKTEN


1. Yves Saint Laurent, Black Opium

Den godaste parfymen för tjejer

Black Opium, EdP från Yves Saint Laurent utstrålar förförisk mystik och förbjuden attraktion. Doften är nästintill beroendeframkallande feminin. fascinerande och berusande på samma gång. Öppningsnoterna av adrenalinrikt kaffe och den söta sensualiteten hos vanilj. En oslagbar kombination som garanterar komplimanger. Få din dos av denna prisbelönta kvinnodoft. Det är en 10poängare enligt oss, och ett måste!

“Ett absolut måste, om du inte har känt doften kommer du aldrig förstå”

Pris 769:- 30ml

GÅ TILL PRODUKTEN


TACK FÖR ATT DU LÄSTE

Vi hoppas att du blev inspirerad att uppgradera parfymarkivet därhemma. En doft är trots allt en av de viktigaste kanske mest underskattade faktorerna till ett första möte, för att bli omtyckt och ihågkommen.

Till startsidan