Nina Ricci – Eau de Toilette

Nina Ricci – Eau de Toilette

Nina Ricci gör mina favoritparfymer, det spelar ingen roll vilken det är, varje har sin egen doft och ändå lyckas alla lukta så fantastiskt gott! Men min absoluta favorit är Eau de Toilette parfymen. Den er en subtil hint av äpplen och något som jag inte kan beskriva, jag vet bara att jag blir otroligt glad och lyser upp efter bara en eller två sprut av denna parfym. Den håller hela dagen och utsöndrar bara mer doft när din kropp utsöndrar svett, kommer i kontakt med vatten eller något annat som är fuktigt. Med Nina Ricci på mig känner jag mig alltid säker för jag vet att jag verkligen luktar gott. Jag brukar oftast beskriva doften som lycka på en flaska. Jag har verkligen inget negativt att säga om denna parfym.

Nina Ricci – Eau de ToiletteSkall berätta om några av de kommentarer jag fått på grund av denna parfym för att ge er en blick in i världen av att bära Nina Riccis Eau de Toilette.

När jag var på fest var den en livlig kvinna som brast ut: ”Men herregud! Är det du som luktar så gott? Vad är det? Det passar så bra med den naturliga doft! Förlåt om jag är påstridig men jag har aldrig upplevt något sånt här förut” sa hon medan hon instinktivt försökte lukta på mig.

Jag sommarjobbade en gång i en butik och blev vän med en man i samma ålder (19 år), jag hade en dålig morgon och beslöt mig för att spruta på Nina Ricci för att må bättre. Jag blir instinktivt glad och lycklig när jag har den på mig. Min manliga kollega märkte också den nya doften i butiken och det tog inte en lång stund innan han stod nära mig för att likt kvinnan, lukta på nära håll. ”Har du en ny parfym på dig? Det luktar fantastiskt. Jag kommer inte kunna fokusera på hela dagen när du luktar sådär gott.” Det fick mig såklart att skratta men min kollega var seriös och allvarligt bekymrad över att han verkligen inte skulle kunna göra sitt jobb, bara på grund av att jag bar en viss parfym.

För mig är Nina Ricci parfymen man använder när man vill lyxa till sig lite och uppmärksammas. Jag nämnde det förut, för mig kan doften endast beskrivas som lycka. Om lycka hade en doft skulle det vara Nina Ricci:s Eau de Toilette.

Taggat , , ,