One Million Parfym – Paco Rabanne

One Million Parfym – Paco Rabanne

Första gången jag märkte Paco Rabannes ‘One Million parfym var när jag köpte aftershaven till min pojkvän, vilket luktade fantastiskt på honom och var riktigt sexigt. Jag hade inte då förstått att det fanns en kvinnlig version innan min pojkvän köpte den till mig i present för alla hjärtans dag. Jag var riktigt exalterad över att pröva den och tänkte

”Jag hoppas den här är lika bra som min pojkväns version.”

Och det var den. Jag var inte alls besviken. Doften var rik och välluktande precis som min pojkväns One Million aftershave. Såklart hade parfymen en mer kvinnlig lukt med blandningar av Neroli, apelsinblommor, och arabisk jasmin för att nämna några undertoner som går att lägga märke till, men mest luktar One Million av bitter apelsin och fruktig hallon, samt honung.
One Million Parfym – Paco RabanneDen något udda kombinationen gör dock lukten helt perfekt och jag är förälskad! Och vad mer? Lukten håller sig i evigheter, jag kan spruta på dagen före och när jag vaknar dagen efter kan jag fortfarande känna lukten av den. Jag tycker den är bäst en timme efter att man har sprutat på sig dock, eftersom de första anslagen kan vara lite bitska men det lägger sig efter någon timme. Jag rekommenderar att man inte sprutar mer än två eller tre gånger, det räcker. Dessutom är flaskan så speciell utformad som en guldig diamant, flaskan är lika glamorös som lukten.

Får alltid komplimanger när jag använder parfymen.

Taggat , , ,