Ralph Lauren One Black

Ralph Lauren One Black

Själv är jag väldigt kräsen när det kommer till aftershaves. Jag vet vad jag gillar och tenderar att hålla mig till de jag tycker om. Jag gillar inte att ändra min doft för mycket eftersom det kan få mig att sluta upp med att lukta som tio olika dofter på en gång. Men vid jul så får man ju så klart presenter från människor, kan du gissa vad som alltid finns med i presenterna? Du hade rätt, aftershave. Jag är allvarligt trött på att ta emot aftershave jämt och ständigt. Jag borde inte vara otacksam men ingen verkar gilla samma dofter som jag gör. Personligen vet jag inte så mycket om varumärket Ralph Lauren och för att vara ärlig så bryr jag mig inte. Jag är här för att granska aftershaven, och inte bry mig om hur världskänt märket är utan hur bra kvalitén är.

Ralph Lauren One BlackTja, första tanken om flaskan är extremt snygg och ser väldigt rätt och bra ut. Jag gillar utseendet på flaskan. Den ser både manlig och läcker ut på ditt badrumsfönster eller var du nu vill ha den. Flaskan är svart metallic med ett silverlock och Ralph Lauren-logotypen är i vitt. Jag tycker flaskan är alldeles perfekt, kanske inte överensstämmer med andras åsikter men det är i alla fall min.

Doften är uppfriskande och lite syrlig och stark på samma gång. Doften stannar också med dig i timmar och är inte en kvarliggande stark doft som många andra aftershave har som kan köpas. Även den minsta gnutta av denna aftershave är tillräcklig, så ha inte på dig för mycket om du inte vill att folk ska svimma omkring dig.

Sammantaget skulle jag rekommendera denna doft och säga att det kan bäras för alla tillfällen. En mycket manlig doft som inte är för stark på samma gång.

Taggat , , ,