Vera Wang Princess

Vera Wang Princess

Jag blev introducerad för Vera Wang Princess av min syster. Det är en av hennes favoritparfymer och när jag var ute och handlade så sprutade hon lite av det på mig (jag hade inget val) och jag var glad över att inse att jag faktiskt gillade hur det luktade.Vera Wang Princess

Princess kommer i en glasflaska, formad som ett hjärta. Den har en gyllene krona som är locket, när du drar av locketavslöjas sprutmunstycket. Parfymen inuti flaskan är i en ljuslila färg. När flaskan är full ser det ut som flaskan i sig faktiskt är lila, men när vätskan börjar minska ser du att flaskan är verkligen genomskinlig och det är parfymen som är färgad.

Jag tycker att den här parfymen har en härlig fräsch, blommig doft som är helt omisskännlig. Det luktar som ingen annan parfym jag någonsin luktat på, men det är inte så annorlunda att det kommer ur sin kontext. Sprayen är inte för stark när den först sprutas på huden, så jag tycker att det är ganska lätt att sätta rätt mängd på min hud. Som med alla dofter, tonar den ner sig efter ett tag, men det bleknar inte alltför snabbt eller för mycket.

Det är en ganska stor blandning av dofter i parfymen. Dessa är bland annat äpple, mandarin, ambra, mysk, vanilj, mörk choklad, aprikos och vattenliljor. Allt smälter samman så väl, och det är ung kvinnlig doft. Om du inte är en för mycket tjejiga dofter, tror jag det är bäst att du håller dig borta från denna.

Jag tyckte att Princess varade nästan hela dagen på min hud, och detta kommer att variera från person till person då allas hud har en liten skillnad i den sura nivån. Jag tycker att denna doft påminner mig om en härlig sommardag, och det misslyckas aldrig att höja mitt humör.

Taggat , , ,