BOSS Bottled

BOSS Bottled

Flaskan är i grundläggande design och elegant, den glider inte ur handen och kan lätt appliceras snabbt och enkelt. Det har sitt namn märkt två gånger på flaskan (bara så att du aldrig behöva glömma antar jag.)

Fundamental i princip och gör jobbet gjort för dig att lukta gott.

Lådan är enkel, vanlig och grå, har grundläggande information om produkten och gör inte mycket för att sticka ut. Vilket är ganska drygt när du försöker hitta den i butiken då det inte finns något som direkt särskiljer den.

BOSS BottledViktigt att veta är att du kommer att få kommenterar om vilken doft det är du bär, det hänt mig några gånger (jag arbetar i detaljhandeln) så om du vill synas är det en användbar doft men det är inte en sällsynt doft så att du kommer stöta på människor som bär den. (Inte för den individuella ego typen med andra ord.)

Missförstå mig inte men det är inte en doft som har magiska dragningskrafter, utan fungerar mer som en isbrytare när folk frågar vilken doft det är och de är intresserade att skaffa den själva eller för sina respektive pojkvänner, söner eller pappor.

Nu så, till själva produkten:

Den har en fruktig om ännu maskulin arom som är subtil och inte överdriven. Det är en lätt doft som ger en somrig känsla och en känsla av avkoppling eller ro (åtminstone för mig gör den det.)

När du har haft på dig den räcker den hela dagen, så det finns ingen anledning att spreja på mer under dagen. När du sprutar på dig den ger den några minuter innan du dömer.

Undergången för mig är dock att jag använt den så mycket att jag har blivit så bekväm att jag inte kan känna lukten av den som när jag först använde den. Så du bör kanske tänka på det och använda den med måtta!

Taggat , , ,